Juu-u, mitäs tässä musiikkia kuunnellessa. Varsinkin Billy Talent ja Maroon 5 on tänään suosiossa.

Aaaah! Natsu, nee? ^^ Kesä tulee, hienoo. Pitäis kaivaa grilli varastosta ja istua ulos syömään. Nonneh, nyt tuli sitten nälkä :P Mutta pakko sanoo, etten ole vielä käyny uimassakaan. Enkä varmaan vielä lähiaikoina käykään, on sen verran kylmät vedet vielä. Ehkä ens kuussa...

Koulukin loppuu kahden viikon päästä. Vähän outoo lähtee vaan kesälomalle ja sit mennä eri kouluun syksyllä... Mikäli mä nyt pääsen siis kouluun edes. Eipä ole mitään ilmoituksia tai kirjeitä tullu vielä. Siis Vaajakosken lukiosta. Päätin huvikseni hakea sinne, eipä tässä muutakaan oikein ollut mielessä. Sehän on aika media-painotteinen, eikä tuosta läheltä muita löytyny. Yliopistoon en vielä pääse tai mihinkään muihinkaan sellaisiin, enkä kyllä varmaan haluaisikaan :) Enpä tiedä, vähän kyllä epäilyttää se lukioon meno... Kunhan nyt kattoo että millanen se on.

Mutta siis outoo, ettei näe noita tyyppejä enää... ehkä ollenkaan. Toisaalta se on ihan ok, toisaalta tottakai aika paska juttu. Mut ei ne nyt helposti unohdu, toivottavasti! On siellä pari sellasta kaveria, joita haluais nähdä myöhemminkin, mut mistäs sitä tietää? Niinhän se on että parhaat ihmissuhteet syntyy koulussa. Kuinka monen tyypin kanssa sitä tulee oltua vielä kavereita, kun vaikkapa peruskoulu päättyy? Itse näen tällä hetkellä enää vaan paria kaveria peruskoulusta, jotka kuitenkin on ollu pitkän aikaa mun kanssa samoissa kuvioissa ja pitkän aikaa ollu mun kavereita. Peruskoulun päättyminen oli kyllä aika iso helpotus, koska elämä muuttu vähän vapaammaksi (tosin ei paljon) ja ei tarvinnu paljoa nähdä niitä tyyppejä joista ei tykänny. Mutta silti, ne ihmiset joista tykkäs ja jotka oli mun kavereita, monet niistä ei ole mun kanssa enää yhteydessä. Ja se yhteishenki, mikä tosin aina ei ollu läsnä, sitä ei ole enää.

Mun näkemys voi vaikuttaa vähän liiotellulta, mutta niihän se on. Sillon tuntu et peruskoulu on yhtä helvettiä, mut nyt kun miettii jälkeenpäin niin kannattaa nauttia. Edes kerran päivässä olla jostain jutusta peruskoulussa tyytyväinen. Ja kannattaa vaalia ystävyyssuhteita. Koska pitemmän päälle, ne ei kestä ikuisesti. Joten nauttikaa, niistä hyvistä jutuista mitä tulee vastaan.