...but the very next day, you gave it away...

Jotenkin nyt ei tunnu vielä joululta ollenkaan. Maassa ei ole yhtään lunta eikä ulkona ole edes kylmä niinku yleensä. On se hyväkin asia tottakai, mutta se vie tunnelmaa pois. Mitäs sitten jos jouluaattona ei ole ollenkaan lunta? Hauskaa kattoo telkusta Lumiukkoa, kun ulkona on samanlainen ilma kun lokakuussa. Sama kuin olisi Loskaukko. (Kamoon, kaikkihan sitä nyt kattoo joka joulu!)

Kävin tuossa eilen kaupungissa vähän shoppaamassa. Yritin katsella joululahjoja perhelle ja kavereille, mutta kotiin palatessa huomasin, että olinkin ostanut turhaa tavaraa pelkästään itselleni. No, ainakin melkein. Mummille löysin lahjan, sellaisen hienon lintukoristeen vaikkapa ikkunalle. Se kun tykkää linnuista. :)

Joo kävin siis kirpparilla ja Euromarketissa. Syömässä olin sellaisessa raflassa kuin Salsa Orkidea. Ruoka oli tosi hyvää ja tosi hieno paikka. Sisustukseltaan nimittäin. Kauniita afrikkalaisia naamareita ja meksikolaisia hattuja, laivojen pienoismalleja ja kasveja. Todella upea. Käykää vaikka itse jos haluatte nähdä. :D

Sunnuntaina oltiin äidin kanssa sitten joululahjamessuilla Messukeskuksessa. Porukkaa oli ihan päättömästi, kuten pieniä myyntikojujakin. Minä kun inhoan tungosta ja olin melkein hiiltyä joka toinen sekunti töniviin ja tuuppiviin ihmisiin. Yritit kävellä kovempaa vauhtia, niin joku jäi eteen vitkastelemaan. Yritit sitten mennä hiljempaa, niin joku norsu sieltä selän takaa rynnistää yli. Huoh. Hyvä että hengissä selvittiin.

Mutta lahjoja ja muuta tavaraa tuli käsivarrelle kerättyä aika pino. Oli horoskooppikirjaa, hartiahuivia, metrilakua, jääkaappimagneettia, postikorttia, taulua ja vaikka mitä. Tuli kyllä tuhlattuakin vähän liikaa, kun ajattelee tammikuun vaatealennuksien kannalta... No, jätetään ne vielä tammikuuhun ja nautitaan vielä ah niin synkästä joulukuusta.

...This year, to save me from tears, I'll give it to someone special...