No niin. Long time, no see? Onpa ollut tässä vähän kiire (taas), kun on pitäny tehdä jotain stinkin' yliopiston tehtäviä, eilen tuli käytyä teatterissakin (taas) ja vielä on pitänyt koulussakin häröillä (taas). Mikä sana on härö, oikeesti?

Joulukin se sieltä puskee ovenraosta pikkuhiljaa. Tässä vaiheessa yritän sitä tunkee vielä takaisin, mutta kovaa se rynnistääpi silti. Lunta ei nimittäin ole paljon paskaakaan maassa, eikä ole oikeen kivaa ahmia kinkkua joulupöydässä ja ulos katsoessa näkyy pelkkää vihreää ja ruskeaa. Joulun pitää olla valkoinen. Se on absolutely fact.

Enpä ole kyllä yhtään joululahjojakaan ehtinyt edes miettiä. Kaverit hiillostaa koko ajan kyselemällä: "Kelle kaikille ostat lahjoja? Mitä aiot ostaa? Mitä sä toivot joululahjaksi?????????" Aaargh. Kai sitä pitäis alkaa vähän kaupoissa kiertelee ja etsii jotain pientä. Itselle nimittäin. Ostan kuule kaikki joululahjani ite ja vain itelleni. God mä oon aika säälittävä. 

Njoo. Pikkujoulukausi on jo kovasti meneillään ja mulla olis suunnitelmissa lähtee kahden eri kaverin kanssa kaksiin eri pikkujouluihin. Huh, katotaan selviänkö hengissä. :D

Jatkoa seuraa pian.