Koulussa jälleen. Valokuvauksen tunti alko just. Vihdoin pääsee vähän kuvailemaan! Paitsi ettei me vielä tehdä paljon mitään vaan tutustutaan laitteisiin ja silleen.

Joo mut ei jaksa koulusta puhua. Viikonloppu tulossa taas. Eilen alkoi House kolmoselta niin katoin sen ja nauhoitin Lostin. Nimittäin ostettiin tossa tallentava DVD-soitin. Sehän tarkoittaa sitä että nyt voi kattoo poltettuja leffoja ja animee telkusta tai siirtää video-leffat suoraan DVD-levyille tai nauhoittaa leffoja telkusta tai kuunnella musaa tai kattoo fotoja. Että sellasta. Eka nauhotettu leffa oli American Wedding. Jesh! "Let's go boom boom with the bridesmaids!" Lol, mikä leffa... Voisin oikeastaan tehdä siitäkin tollasen arvostelun.

Hannan kamera pitää kivaa ääntä :D Mä haluun luontokuvaajaks. Hahaa liian vähän kahvia tänään.

Tänää pitää vielä koulun jälkeen viedä kirjaston kirjat takas. Ei kiinnostai yhtään kyllä... Eilen piti käydä kaupungissa ku äiti kävi pankissa. Sit mentiin kahville ja ostettiin samalla mulle vähän vaatteita ja karkkia. Piti päästä kotiin kolmen aikaan niin kello oli puol kuusi ku tultiin kotiin. Sit tein vielä illalla kahdeksan aikaan jotai uutisjuttua lehtikirjoittamisen läksynä. Että hienoo. Jospa mä nyt tänää pääsisin ajoissa kotiin. Mä haluun kattoo Melancholya... Tai Chobitsia oikeestaan, ku se on parempi. Kai. En minä tiiä!

Öhh... I deffenetly need more coffee. No kohtahan se onkin kymmenen kahvitauko. Puol tuntia jos jaksan. On jopa rahaakin mukana, oijoi! Aika kovaa. Ajattelin käydä ostamassa yhdeltä kirpparilta sellaisen kiinalaisen t-paidan, mitä ne aina pitää... Semmosen punaisen. Maksaa jotai 20 euroo, mut ei haittaa. Ja sit olis tarjolla tyynyliinoja kans. Kunhan nyt kattoo.

Jooh... Let's call off for today. Eli lopetan nyt tältä päivältä. Pitäis oikeesti keskittyä tohon opetukseen, mutta... Do diih. Jatketaan! :)